Előfizetői tartalom

Magyarország megvillantotta új szuperfegyvereit: pusztító tankok, helikopterek, tarackok között jártunk

Bemutatkozott az új magyar haditechnika a Budaörsi Reptéren a hétvégén: aki kilátogatott, megismerkedhetett a legújabb harckocsikkal, helikopterekkel és MRAP-okkal is, ezen kívül látványos bemutatót tartottak a különleges erők és a légierő is a Magyar Honvédelem Napjának alkalmából. Magyarország csak idén 150 milliárd forintot tervez elkölteni haderőfejlesztésre.

Csütörtökön érkeztek meg a hétvégi haditechnikai bemutatóra az új honvédségi eszközök: többek közt Leopard 2A4-es és 2A7+ általános harckocsik és egy Panzerhaubitze 2000-es is legurult a szállítóeszközökről, az érkezésükről mi is tudósítottunk. Szombat reggel vette kezdetét a honvédelem napjának alkalmából megrendezett haditechnikai bemutató nyilvános része...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés