Maradtak a mínuszok az amerikai részvénypiacokon Percről-percre

2018. július 11. 22:05    
nyomtatás
 
Eséssel zárták az európai börzék a mai kereskedést, a rossz hangulat pedig az amerikai részvényindexek teljesítményén is meglátszott: a Dow Jones 0,9%-os, az S&P 500 0,7%-os, a Nasdaq 0,5%-os mínuszban fejezte be a kereskedést. Az esés mögött az állt, hogy az Egyesült Államok kedden bejelentette, miszerint további 200 milliárd dollár értékű kínai termékekre vethet ki importvámot, a kínaiak pedig azonnali megtorlást helyeztek kilátásba.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Nem sikerült javítani a végére sem 2018.07.11 22:05

A nyitást követő esés után nem tudtak visszakapaszkodni az amerikai részvényindexek, így a kereskedelmi háborúval kapcsolatos befektetői aggodalmak hatására a Dow Jones összességében 0,9%-kal, az S&P 500 0,7%-kal, a Nasdaq pedig 0,5%-kal került lejjebb a szerdai kereskedésben.

Nem tudnak javítani a részvényindexek 2018.07.11 20:53

A Dow 0,8%-os, az S&P 500 0,6%-os, a Nasdaq továbbra is 0,4%-os esésnél jár.

Esnek az amerikai részvényindexek 2018.07.11 18:56

Az Egyesült Államok további 200 milliárd dollár értékű kínai termékre tervez védővámot kivetni - derült ki abból a listából, amelyet az Egyesült Államok kereskedelmi főtárgyalójának hivatala tett közzé helyi idő szerint kedden este Washingtonban. Bár egyelőre nem született döntés az újabb védővámokról, a kínaiak már jelezték, hogy nem fogják tétlenül nézni az USA újabb lépését.

2018.07.11 07:10 60 ezer termék megvámolását tervezi az Egyesült Államok2018.07.11 13:46 Kína szerint Trump kárt okoz a világnak, azonnali ellenlépésekről beszélnek

A kereskedelmi háborús helyzet romlása az egész világon rányomta a bélyegét a tőzsdei hangulatra, ez alól pedig az amerikai börzék sem jelentettek kivételt. A Dow Jones jelenleg 0,7%-os, az S&P 500 0,6%-os, a Nasdaq 0,4%-os mínuszban jár.

Esnek az amerikai részvényindexek

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Új rendszerben kell számlaadatokat küldeni a NAV-nak (x)

Ingyenes számlázó program is segíti a vállalkozásokat. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium