Máris itt a 400 forintos üzemanyagár - Jön az újabb áremelés

2018. május 16. 13:16  english version   
nyomtatás
 
A szerdai jelentős áremelkedést követően pénteken ismét drágulnak az üzemanyagárak a magyarországi benzinkutakon.


Szerdán a hazai benzinárak 7, míg a gázolajárak 8 forinttal nőttek, így az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 388 forintra, a gázolajé pedig 397 forintra emelkedett.

Péntektől pedig máris folytatódik a drágulás, így a gázolaj ára 400 forint fölé kerül, a benziné pedig ugyancsak egyre jobban megközelíti ezt a szintet. A holtankoljak.hu szerint a benzin 4, a gázolaj 5 forinttal drágul a hét utolsó napján, így a benzin átlagos ára 392, a gázolajé 402 forint lesz.

Máris itt a 400 forintos üzemanyagár - Jön az újabb áremelés


Máris itt a 400 forintos üzemanyagár - Jön az újabb áremelés

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium