Előfizetői tartalom

Mától este is kereskedhetsz az Ersténél

Portfolio
Erste Market néven a hazai piacon egyedülálló szolgáltatással, a kereskedési idő meghosszabbításával lép piacra mától az Erste Befektetési Zrt. A szolgáltatás lényege, hogy a Budapesti Értéktőzsde kereskedési ideje után 16.45 és 22.00 óra között is adhatók megbízások a parketten forgó blue chipekre és a legnagyobb hazai forgalmú részvényekre, valamint az Erste certifikátokra. A piac likviditását árjegyzés segíti, amiről valós idejű információkat láthat mindenki a Társaság weboldalán. Az új szolgáltatás a Portfolio Online Tőzsde értékpapírszámlával rendelkezők számával is elérhető.

Ráner Géza a Társaság ügyvezető igazgatója az új szolgáltatással kapcsolatban elmondta: mostantól a tőzsdei kereskedési időt követően, egészen az amerikai piac zárásáig, 22 óráig adhatnak megbízásokat az ügyfelek a BÉT-en forgó blue chipekre és 17:30-ig az Erste certifikátokra. Ez a lehetőség új teret enged a hazai spekulánsoknak arra, hogy az amerikai piaci változásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés