Még nagyobbra nő jövőre az iPhone

2017. december 7. 16:16    
nyomtatás
 
Minden eddiginél nagyobb iPhone-t dobna piacra jövőre az Apple a péklapát-méretű okostelefonok szerelmeseinek. Japán lapértesülések szerint három új készülék jöhet, az egyik 6,3 colos lehet.

Kereskedés Apple-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Nikkei értesülései szerint egy 6,3 colos és egy 5,8 colos iPhone jön jövőre OLED-kijelzővel, ami most egyelőre csak a 999 dolláros kezdőárú iPhone X-ben található, valamint egy 6,1 colos modell a "hagyományos" LCD-kijelőzvel.

Az LCD-kijelzős telefon lesz az "olcsó iPhone", ami fémházat kap, így viszont vezeték nélküli töltésre alkalmatlan lesz. Szemben az iPhone 8-sorozattal és az iPhone X-szel, amelyek a vezeték nélküli töltés miatt kaptak üvegborítást.

(CNBC)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Tematikus cikk

Jó üzemanyag kell a gondtalan téli autózáshoz (x)

Érdemes a szokásosnál is több gondot fordítani a minőségre. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium