Előfizetői tartalom

Megbillentették a katasztrófák a Boeinget

Portfolio
Visszavonta az idei évre korábban megfogalmazott eredményvárakozását a Boeing menedzsmentje a 737 Max repülőgépek körüli problémákra hivatkozva - közölte a cég, miután közzétette első negyedéves eredményeit. A lezárt negyedév számai önmagukban nem okoztak nagy meglepetést, az árfolyam 1 százalékos pluszban áll a nyitás előtti kereskedésben.

A lezárt negyedév fontosabb számai: a Boeing bevétele 22,92 milliárd dollár volt a 2019 január-márciusi időszakban, ami 2 százalékos visszaesést jelent az előző év azonos időszakához képest, de az elemzői várakozásoknak közel megfelelt (22,98 milliárd dollár) 149 darab utasszállítót szállított le a Boeing 2019 első negyedévében, 19 százalékkal kevesebbet, mint a bázisidőszakban az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés