Előfizetői tartalom

Megérkezett az ajánlás a Richter készítményével, az Esmyával kapcsolatban

Portfolio
Kiemelt befektetői várakozások előzték meg a mai napot a Richternél, miután az Európai Gyógyszerügynökség bizottsága ma tette közzé ajánlását a gyógyszergyártó fontos készítményével, az Esmyával kapcsolatban. Az ajánlás megszületett, amelynek értelmében korlátozásokkal ugyan, de a piacon maradhat az Esmya, a készítménnyel kapcsolatos végső, jogerős döntés pedig legkorábban júniusban születhet majd meg.

A Richter számára kiemelt jelentőségűnek ígérkezett a pénteki nap, a piaci szereplők az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Farmakovigilanciai Kockázat Elemző Bizottságának (PRAC) döntésére vártak, a PRAC ma tette közzé az Emberi Felhasználásra Szánt Gyógyszerek Bizottságának (CHMP) a társaság fontos készítményére, az Esmyára vonatkozó ajánlását. Az állásfoglalás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés