Előfizetői tartalom

Megint lehet fantázia a Magyar Telekomban

Portfolio
Újabb hatalmas felvásárlás készülődik az amerikai mobilpiacon, most a Sprint vásárolná fel a Magyar Telekom egyik "testvérét", a T-Mobile US-t. A tranzakció értéke akár több mint 50 milliárd dollár is lehet. Amennyiben sikerül eladni a DT német leányvállalatát, ismét fellángolhatnának a Magyar Telekom felvásárlásával kapcsolatos pletykák.

Az amerikai mobilpiac harmadik legnagyobb szereplője, a Sprint két pénzintézettől is ajánlatot kapott arra, hogyan tudná felvásárolni a negyedik legnagyobb mobilcéget, a T-Mobile US-t. A végső megoldás még nincs meg, a finanszírozásban részt vevő bankok azonban nagyságrendileg 51 milliárd dolláros tranzakcióról beszélnek, ebből 20 milliárd dollár a T-Mobile USA adósságállományának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés