Előfizetői tartalom

Meglepő adatra zuhannak az olajárak

Portfolio
Meredeken csökkentek az olajárak szerdán, miután az Egyesült Államok hivatalos kormányzati olajtartalék-adatai váratlan bővülést jeleztek, az Energiainformációs Hivatal ugyancsak szerdán napvilágot látott prognózisa szerint pedig jövőre korábban nem látott szintre, napi 10 millió hordó fölé emelkedhet az USA olajkitermelése.

Az Egyesült Államok kereskedelmi nyersolaj-tartalékai napi 3,3 millió hordóval bővültek a május 26-án záruló héten, szemben a 3,5 százalékos csökkenést valószínűsítő elemzői várakozásokkal. Az egy nappal korábban az American Petroleum nevű iparági csoport által publikált adatok egyáltalán nincsenek összhangban a szerdai kormányzati statisztikával, aszerint ugyanis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés