Előfizetői tartalom

Megosztottak az elemzők a Richter gyorsjelentése előtt

Portfolio
Csütörtökön hajnalban teszi közzé a negyedik negyedéves gyorsjelentését a Richter, az elemzői várakozások a gyógyszergyártó adózott eredményére vonatkozóan a leginkább megosztottak, bár az elemzői konszenzus mediánja alapján kétszámjegyű profitbővülés jöhet a Richternél. Az elemzők egy része ugyanakkor arra számít, hogy egy egyszeri tétel vetheti vissza a társaság eredményét.

Mire érdemes figyelni:Az Európai Bizottság tavalyi döntés utána az Esmya korlátozásokkal a piacon maradhatott, majd tavaly szeptembertől újraindult a készítmény forgalmazása, a holnapi gyorsjelenésből kiderül majd, hogy a negyedik negyedévben hogyan alakultak az Esmya eladásai. Hogyan alakultak a társaság egyéb készítményeinek értékesítései? A holnapi gyorsjelentésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés