Előfizetői tartalom

Megrángatták az amerikai indexeket a mai Trump-Putyin csörte miatt

Portfolio
250 pontos tartományban lengett ki ma az amerikai Dow Jones részvényindex azon nyugtalanító hírek hatására, hogy kemény csörte zajlott le a hétvégi állítólagos szíriai vegyifegyver támadás miatt Donald Trump és Vlagyimir Putyin között. Az Egyesült Államok újabb szíriai rakétacsapásának és az amerikai-orosz katonai konfliktusnak az esélye bő 3 éves csúcsra ugrasztotta a vezető olajfajtákat, ami segített az energetikai szektor cégek részvényein. Közben azonban több más szektor mérsékelt mínuszba húzta az indexeket. A Fed jegyzőkönyvének üzenete nem zavart sok vizet.

2018. április 11. 22:12 Megosztás Mérsékelt mínusz lett a vége A geopolitikai feszültség a kereskedés végéig rányomta a bélyegét a napra, a három vezető részvényindex végül 0,4-0,9% közötti mínuszban zárt. A legnagyobb esés a Dow Jones-nál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés