Előfizetői tartalom

Megszólalt az IKEA a rákkeltő anyagot tartalmazó matracokról, bútorokról

Portfolio
Új információkat közölt az IKEA a termékeit is érintő BASF ügy kapcsán. A vállalat közlése szerint bizonyosságot nyert, hogy ilyen termékek nem kerültek a magyarországi áruházakba. Bárki, aki a közelmúltban, illetve ezt követően a fent felsorolt termékek bármelyikéből vásárolt, nem szenvedhetett semmilyen egészségi kárt, a termékek biztonságosak, senkire nem jelentenek veszélyt, így az IKEA ezen termékeit nem hívja vissza itthon - fogalmaztak.

Az érintett termékekből, melyek a MOREGEDAL, MATRAND, MYRBACKA, HÖVÅG, HAFSLO és HYLLESTAD termékcsaládba tartozó egyes termékek, illetve a HOLMSUND, EKERÖ, FRIHETEN, STRANDMON, KLIPPAN, VALLENTUNA, EVERTSBERG és KIVIK termékcsaládba tartozó egyes termékek, nem kerültek a magyarországi áruházakba, azok a logisztikai folyamat korábbi pontján kiszűrésre kerültek - áll a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés