Előfizetői tartalom

Megújult a Portfolio.hu! - Kattintson a részletekért!

Portfolio
Nem tévedt el, ez a Portfolio.hu! A Portfolio.hu megújulásának célja, hogy olvasóink egy jobban rendszerezett oldalon még több információhoz jussanak. Egy pillantás alatt áttekinthető, hogy mi történik a magyar és a nemzetközi tőkepiacokon, nemcsak a híreknek, hanem a teljesen megújult grafikonoknak köszönhetően is. Az OTP, Apple, az arany vagy éppen a DAX éppen aktuális értékére kíváncsi? Nagyon fúrja az oldalát, hogy milyen papírok emelik a Dow Jonest, s melyek, amelyek a mélybe zuhannak? Az új Portfolio.hu több kérdését válaszolja meg, mint gondolná.

Megalkottuk a Portfolio.hu egyedülálló adatközpontját, mely garantálja az azonnali, gyors és átfogó információszerzés lehetőségét. A befektetők így gyakorlatilag mindent megkapnak egy helyen: híreket, véleményeket, és áttekinthető adatokat. A grafikon- és árfolyamlepedő megjegyzi beállításait, s azoknak az olvasóinknak, akik rendelkeznek az adott piacra real-time előfizetéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés