Előfizetői tartalom

Megütötték az SAP részvényeit

Portfolio
Nagyot zuhant a mai kereskedésben az SAP részvényeinek árfolyama a német tőzsdén, miután a cég közölte, hogy 21 százalékkal csökkent a második negyedéves működési eredménye és a menedzsment szerint nem is várható nagy javulás a profitrátákban 2020 előtt. Az árfolyam jelenleg 6 százalék feletti esést mutat, de 10 százalékos mínuszban is járt a délelőtt folyamán.

Kétszámjegyű ütemben nőtt az SAP második negyedéves bevétele az előző év azonos időszakához képest - derül ki a cég gyorsjelentéséből. 6,65 milliárd eurós bevétellel zárta az április-júniusi időszakot Európa legnagyobb technológiai vállalata (piaci kapitalizáció alapján), ami 11 százalékkal magasabb a bázisidőszaki szintnél. A növekedést nagyban megtámogatták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés