Előfizetői tartalom

Megválasztották Patai Mihályt a BÉT új elnökének

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde a mai napon megtartotta éves rendes közgyűlését, amelynek keretében megválasztották Patai Mihályt, a Magyar Nemzeti Bank alelnökét a BÉT új elnökének. Az Értéktőzsde vezérigazgatói posztját a továbbiakban is Végh Richárd tölti be, aki a jövőben is tagja marad az igazgatóságnak. A Budapesti Értéktőzsde 2018-ban 297 millió forintos adózott eredményt ért el, melyet teljes egészében piacfejlesztési tevékenységébe forgatja vissza.

Patai Mihály veszi át a BÉT elnöki posztjátA Budapesti Értéktőzsde május 21-én délelőtt megtartott éves közgyűlésén a Magyar Nemzeti Bank javaslatára megválasztotta Patai Mihályt, az MNB 2019. április 17-én kinevezett alelnökét a BÉT elnöki pozíciójára. A vezérigazgatói feladatkört a továbbiakban is a 2016 januárjában kinevezett Végh Richárd látja el.Patai Mihály...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés