Megváltoztatja emblémáját a VW

2018. április 16. 19:19    
nyomtatás
 
Logója megváltoztatására készül a Volkswagen az elektromos autók korára történő felkészülés részeként.

Kereskedés Volkswagen-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A módosításnak ugyanakkor nyilvánvalóan célja lehet a dízelbotrány miatt megrendült imázs helyreállítása is.

A vállalat 2019-ben fogja bemutatni új logóját, "agresszív" elektromos autó gyártó tervei bejelentésével egy időben - idézte a Bloomberg Jochen Sengpiehlt, a VW marketingvezetőjét, aki egy berlini sajtótájékoztatón beszélt az ezirányú tervekről. A marketingvezetú elmondása szerint a VW a jövőben a digitális és közösségi médiát a korábbinál jobban ki akarja aknázni, mint marketingfelületet - különösen az elektromos autók reklámjára.

A társaság legutóbb 2012-ben végzett kisebb ráncfelvarrást a VW-brand logóján, akkor az embléma háromdimenziós hatását erősítették. Ezzel együtt az embléma nem változott túlságosan sokat az évtizedek folyamán:


(Bloomberg)

Címlapkép: shutterstock

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium