Megvan az év magyar pénzügyi vezetője Percről-percre

2018. november 8. 17:47  english version   
nyomtatás
 
Befejeződött az év egyik legnagyobb üzleti és pénzügyi konferenciája a Credit Management Group és a Portfolio közös szervezésében. A Business and Finance Summit 2018 rendezvény végén átadásra került a CFO of the year díj, amelynek idei kitüntetettje Tordai Péter, az E2 Hungary Zrt. pénzügyi igazgatója lett. A rendezvényről élőben tudósítottunk a nap folyamán.

A KITE is nagy elismerést kapott 2018.11.08 17:47

Merész István, az Euler Hermes magyarországi országigazgatója, a zsűri tagja bejelentette: az Év Credit Management Csapatának járó díjat a KITE Zrt. veheti át.

A díj átadói és a KITE kitüntetett csapata. Fotó: Mudra László / Portfolio.

Tordai Péter, az E2 Hungary gazdasági igazgatója a CFO of the year 2018 díj nyertese 2018.11.08 17:45

Az idei CFO of the year díjat Tordai Péter, az E2 Hungary pénzügyi igazgatója vehette át.

A szakmai szervezetek és a szervezők a Portfolio-val közösen, nagy számban jelöltek olyan közép- és nagyvállalatokat, amelyek üzleti teljesítménye egyértelműen kiemelkedik a magyar átlagból, és ahol komplex beruházási, finanszírozási vagy éppen akvizíciós kihívások történtek az elmúlt időszakban.

A szakmai zsűri pedig ezek közül, a nagy számban jelölt közép-és nagyvállalati szakemberek közül, a jelöltek pályázatai alapján választotta ki a szakmailag kimagasló jelölteket.

Közülük lett a legjobb Tordai Péter, aki szakmai kvalitásaival, cége kiváló ügyfélkapcsolataival és bevételnövelő fejlesztéseivel kiemelkedett a pénzügyi vezetők közül a zsűri döntése alapján.

Tordai Péter a díjátadáskor. Fotó: Mudra László / Portfolio.

A CFO Master díj nyertesei 2018.11.08 17:41

Hét fő veheti át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi igazgatóknak járó CFO Master 2018 díjat - jelentette be Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank vezérigazgató-helyettese, a zsűri tagja. A magas rangú kitüntetést az alábbi személyek vehették át alfabetikus sorrendben:

  • Gelencsér Zoltán, Vodafone
  • Hegedűs István, Borsodchem
  • Jakabos Ádám, UPC
  • Kardos Róza, Tranzit
  • Kotormán Mihály, KITE
  • Tordai Péter, E2
  • Török Krisztina, Stavmat

Díjazottak és díjátadók. Fotó: Mudra László / Portfolio.

Mi is az a CFO of the year díj? (Korábbi videónk) 2018.11.08 17:34

Egy hónap múlva kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. November 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi vezetőit felvonultató Business and Finance konferencián kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. A vállalatok október végéig jelölhetik pénzügyi, gazdasági vezetőjüket a rangos elismerésre.

tovább a cikkhez...

Új fejezetet nyit a digitalizáció a credit managementben 2018.11.08 17:33

Jelentősen forradalmasítani fogja a credit managementet a digitalizáció és az automatizáció, hamarosan az egyszerűbb folyamatokat már gépek fogják elvégezni, míg a stratégiát az emberek rakják majd össze - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján. A mostani konjunktúrában is bőven akad dolga a követeléskezelőknek és credit management-szakembereknek, elsősorban egy közelgő válságra készülnek, mely akár 2 éven belül beüthet.

tovább a cikkhez...

Elárulta az Erste Bank, hol szokták elrontani a cégek 2018.11.08 16:30

Válságjelenségek a vállalati pénzügyekben: mit tenne egy hazai nagybank a helyedben? - ezzel a címmel tartott előadást az Erste Bank egyik vezetője, Győr Tamás a mai Business and Finance Summiton.

tovább a cikkhez...

Hamarosan nagy löketet kaphat a magyar M&A-piac 2018.11.08 15:35

Dinamikusan növekszik az M&A piac, Magyarország azonban még régiós szinten sem túl erős piac. Az alacsony kamatok viszont fűtik a fúziókat és felvásárlásokat, jelentős felpattanás jöhet most, hogy sok '90-es évek elején indult vállalkozás új tulajdonost keres - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján, ahol szó volt még a vállalatfinanszírozás kihívásairól is.

tovább a cikkhez...

Hamarosan kiderül, ki az év pénzügyi vezetője Magyarországon 2018.11.08 15:30

Közeleg a recesszió, de aligha jön újabb globális összeomlás 2018.11.08 12:59

Rengeteg kockázat van most a világban, de nem valószínű, hogy hatalmas összeomlástól kell tartanunk: a recesszió teljesen természetes folyamat egy hosszú konjunktúra után - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján. Az eseményen magyar M&A sikersztorikról is hallhattunk részleteket.

tovább a cikkhez...

Az egyéves megtérüléstől az 5G technológiáig: mit csinál egy CFO? 2018.11.08 11:18

Hazai vállalatok vezetői, pénzügyi igazgatói beszélgettek mai Business and Finance Summit 2018 konferenciánk délelőtti panelbeszélgetésében. A legfontosabb pénzügyi kihívások mellett a pénzügyi igazatók, CFO-k feladatáról és a szabályozási nyűgökről is sok szó esett.

tovább a cikkhez...

Elárulták a vezető közgazdászok, mi most a legnagyobb veszély a világban 2018.11.08 10:33

Donald Trump és a Kínával való kereskedelmi háború eszkalációja miatt aggódnak a legjobban a Portfolio Business and Finance Summitján részt vevő vezető közgazdászok, azonban abban egyetértenek, hogy bár a feltörekvő piacokra a konfliktusnak komoly hatása lehet, a régiónk nem sokat fog belőle érezni. Az Egyesült Államok továbbra is stabil marad, de a monetáris szigorítás zajt okozhat a fejlett piacokon is.

tovább a cikkhez...

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium