Üzlet

Megvan az év magyar pénzügyi vezetője

Portfolio
Befejeződött az év egyik legnagyobb üzleti és pénzügyi konferenciája a Credit Management Group és a Portfolio közös szervezésében. A Business and Finance Summit 2018 rendezvény végén átadásra került a CFO of the year díj, amelynek idei kitüntetettje Tordai Péter, az E2 Hungary Zrt. pénzügyi igazgatója lett. A rendezvényről élőben tudósítottunk a nap folyamán.
Megosztás

A KITE is nagy elismerést kapott

Merész István, az Euler Hermes magyarországi országigazgatója, a zsűri tagja bejelentette: az Év Credit Management Csapatának járó díjat a KITE Zrt. veheti át.


A díj átadói és a KITE kitüntetett csapata. Fotó: Mudra László / Portfolio.
Megosztás

Tordai Péter, az E2 Hungary gazdasági igazgatója a CFO of the year 2018 díj nyertese

Az idei CFO of the year díjat Tordai Péter, az E2 Hungary pénzügyi igazgatója vehette át. A szakmai szervezetek és a szervezők a Portfolio-val közösen, nagy számban jelöltek olyan közép- és nagyvállalatokat, amelyek üzleti teljesítménye egyértelműen kiemelkedik a magyar átlagból, és ahol komplex beruházási, finanszírozási vagy éppen akvizíciós kihívások történtek az elmúlt időszakban. A szakmai zsűri pedig ezek közül, a nagy számban jelölt közép-és nagyvállalati szakemberek közül, a jelöltek pályázatai alapján választotta ki a szakmailag kimagasló jelölteket. Közülük lett a legjobb Tordai Péter, aki szakmai kvalitásaival, cége kiváló ügyfélkapcsolataival és bevételnövelő fejlesztéseivel kiemelkedett a pénzügyi vezetők közül a zsűri döntése alapján.


Tordai Péter a díjátadáskor. Fotó: Mudra László / Portfolio.
Megosztás

A CFO Master díj nyertesei

Hét fő veheti át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi igazgatóknak járó CFO Master 2018 díjat - jelentette be Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank vezérigazgató-helyettese, a zsűri tagja. A magas rangú kitüntetést az alábbi személyek vehették át alfabetikus sorrendben: Gelencsér Zoltán, Vodafone Hegedűs István, Borsodchem Jakabos Ádám, UPC Kardos Róza, Tranzit Kotormán Mihály, KITE Tordai Péter, E2 Török Krisztina, Stavmat


Díjazottak és díjátadók. Fotó: Mudra László / Portfolio.
Megosztás

Mi is az a CFO of the year díj? (Korábbi videónk)

Egy hónap múlva kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. November 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi vezetőit felvonultató Business and Finance konferencián kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. A vállalatok október végéig jelölhetik pénzügyi, gazdasági vezetőjüket a rangos elismerésre.
Megosztás

Új fejezetet nyit a digitalizáció a credit managementben

Jelentősen forradalmasítani fogja a credit managementet a digitalizáció és az automatizáció, hamarosan az egyszerűbb folyamatokat már gépek fogják elvégezni, míg a stratégiát az emberek rakják majd össze - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján. A mostani konjunktúrában is bőven akad dolga a követeléskezelőknek és credit management-szakembereknek, elsősorban egy közelgő válságra készülnek, mely akár 2 éven belül beüthet.
Megosztás

Elárulta az Erste Bank, hol szokták elrontani a cégek

Válságjelenségek a vállalati pénzügyekben: mit tenne egy hazai nagybank a helyedben? - ezzel a címmel tartott előadást az Erste Bank egyik vezetője, Győr Tamás a mai Business and Finance Summiton.
Megosztás

Hamarosan nagy löketet kaphat a magyar M&A-piac

Dinamikusan növekszik az M&A piac, Magyarország azonban még régiós szinten sem túl erős piac. Az alacsony kamatok viszont fűtik a fúziókat és felvásárlásokat, jelentős felpattanás jöhet most, hogy sok '90-es évek elején indult vállalkozás új tulajdonost keres - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján, ahol szó volt még a vállalatfinanszírozás kihívásairól is.
Megosztás

Közeleg a recesszió, de aligha jön újabb globális összeomlás

Rengeteg kockázat van most a világban, de nem valószínű, hogy hatalmas összeomlástól kell tartanunk: a recesszió teljesen természetes folyamat egy hosszú konjunktúra után - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján. Az eseményen magyar M&A sikersztorikról is hallhattunk részleteket.
Megosztás

Az egyéves megtérüléstől az 5G technológiáig: mit csinál egy CFO?

Hazai vállalatok vezetői, pénzügyi igazgatói beszélgettek mai Business and Finance Summit 2018 konferenciánk délelőtti panelbeszélgetésében. A legfontosabb pénzügyi kihívások mellett a pénzügyi igazatók, CFO-k feladatáról és a szabályozási nyűgökről is sok szó esett.
Megosztás

Elárulták a vezető közgazdászok, mi most a legnagyobb veszély a világban

Donald Trump és a Kínával való kereskedelmi háború eszkalációja miatt aggódnak a legjobban a Portfolio Business and Finance Summitján részt vevő vezető közgazdászok, azonban abban egyetértenek, hogy bár a feltörekvő piacokra a konfliktusnak komoly hatása lehet, a régiónk nem sokat fog belőle érezni. Az Egyesült Államok továbbra is stabil marad, de a monetáris szigorítás zajt okozhat a fejlett piacokon is.
Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk...

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
tőzsde