Üzlet

Megvan az év magyar pénzügyi vezetője

Portfolio
Befejeződött az év egyik legnagyobb üzleti és pénzügyi konferenciája a Credit Management Group és a Portfolio közös szervezésében. A Business and Finance Summit 2018 rendezvény végén átadásra került a CFO of the year díj, amelynek idei kitüntetettje Tordai Péter, az E2 Hungary Zrt. pénzügyi igazgatója lett. A rendezvényről élőben tudósítottunk a nap folyamán.
Megosztás

A KITE is nagy elismerést kapott

Merész István, az Euler Hermes magyarországi országigazgatója, a zsűri tagja bejelentette: az Év Credit Management Csapatának járó díjat a KITE Zrt. veheti át.


A díj átadói és a KITE kitüntetett csapata. Fotó: Mudra László / Portfolio.
Megosztás

Tordai Péter, az E2 Hungary gazdasági igazgatója a CFO of the year 2018 díj nyertese

Az idei CFO of the year díjat Tordai Péter, az E2 Hungary pénzügyi igazgatója vehette át. A szakmai szervezetek és a szervezők a Portfolio-val közösen, nagy számban jelöltek olyan közép- és nagyvállalatokat, amelyek üzleti teljesítménye egyértelműen kiemelkedik a magyar átlagból, és ahol komplex beruházási, finanszírozási vagy éppen akvizíciós kihívások történtek az elmúlt időszakban. A szakmai zsűri pedig ezek közül, a nagy számban jelölt közép-és nagyvállalati szakemberek közül, a jelöltek pályázatai alapján választotta ki a szakmailag kimagasló jelölteket. Közülük lett a legjobb Tordai Péter, aki szakmai kvalitásaival, cége kiváló ügyfélkapcsolataival és bevételnövelő fejlesztéseivel kiemelkedett a pénzügyi vezetők közül a zsűri döntése alapján.


Tordai Péter a díjátadáskor. Fotó: Mudra László / Portfolio.
Megosztás

A CFO Master díj nyertesei

Hét fő veheti át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pénzügyi igazgatóknak járó CFO Master 2018 díjat - jelentette be Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank vezérigazgató-helyettese, a zsűri tagja. A magas rangú kitüntetést az alábbi személyek vehették át alfabetikus sorrendben: Gelencsér Zoltán, Vodafone Hegedűs István, Borsodchem Jakabos Ádám, UPC Kardos Róza, Tranzit Kotormán Mihály, KITE Tordai Péter, E2 Török Krisztina, Stavmat


Díjazottak és díjátadók. Fotó: Mudra László / Portfolio.
Megosztás

Mi is az a CFO of the year díj? (Korábbi videónk)

Egy hónap múlva kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. November 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi vezetőit felvonultató Business and Finance konferencián kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. A vállalatok október végéig jelölhetik pénzügyi, gazdasági vezetőjüket a rangos elismerésre.
Megosztás

Új fejezetet nyit a digitalizáció a credit managementben

Jelentősen forradalmasítani fogja a credit managementet a digitalizáció és az automatizáció, hamarosan az egyszerűbb folyamatokat már gépek fogják elvégezni, míg a stratégiát az emberek rakják majd össze - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján. A mostani konjunktúrában is bőven akad dolga a követeléskezelőknek és credit management-szakembereknek, elsősorban egy közelgő válságra készülnek, mely akár 2 éven belül beüthet.
Megosztás

Elárulta az Erste Bank, hol szokták elrontani a cégek

Válságjelenségek a vállalati pénzügyekben: mit tenne egy hazai nagybank a helyedben? - ezzel a címmel tartott előadást az Erste Bank egyik vezetője, Győr Tamás a mai Business and Finance Summiton.
Megosztás

Hamarosan nagy löketet kaphat a magyar M&A-piac

Dinamikusan növekszik az M&A piac, Magyarország azonban még régiós szinten sem túl erős piac. Az alacsony kamatok viszont fűtik a fúziókat és felvásárlásokat, jelentős felpattanás jöhet most, hogy sok '90-es évek elején indult vállalkozás új tulajdonost keres - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján, ahol szó volt még a vállalatfinanszírozás kihívásairól is.
Megosztás

Közeleg a recesszió, de aligha jön újabb globális összeomlás

Rengeteg kockázat van most a világban, de nem valószínű, hogy hatalmas összeomlástól kell tartanunk: a recesszió teljesen természetes folyamat egy hosszú konjunktúra után - hangzott el mindez a Portfolio Business and Finance konferenciáján. Az eseményen magyar M&A sikersztorikról is hallhattunk részleteket.
Megosztás

Az egyéves megtérüléstől az 5G technológiáig: mit csinál egy CFO?

Hazai vállalatok vezetői, pénzügyi igazgatói beszélgettek mai Business and Finance Summit 2018 konferenciánk délelőtti panelbeszélgetésében. A legfontosabb pénzügyi kihívások mellett a pénzügyi igazatók, CFO-k feladatáról és a szabályozási nyűgökről is sok szó esett.
Megosztás

Elárulták a vezető közgazdászok, mi most a legnagyobb veszély a világban

Donald Trump és a Kínával való kereskedelmi háború eszkalációja miatt aggódnak a legjobban a Portfolio Business and Finance Summitján részt vevő vezető közgazdászok, azonban abban egyetértenek, hogy bár a feltörekvő piacokra a konfliktusnak komoly hatása lehet, a régiónk nem sokat fog belőle érezni. Az Egyesült Államok továbbra is stabil marad, de a monetáris szigorítás zajt okozhat a fejlett piacokon is.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nő tőzsde