Előfizetői tartalom

Mennyit ér a Volkswagen, az Audi, a Bentley vagy a Skoda?

Portfolio
Sok pénzre lesz szüksége a következő években a Volkswagennek, ezért is vinné tőzsdére teherautógyártóit Traton név alatt. A tranzakció sokak fantáziáját megmozgatta, mivel őrült érték van a konszern cégeiben, egyik-másik gyártó tőzsdei bevezetésével sokat kereshetne a Volkswagen. A Commerzbank összerakott egy modellt arról, melyik cég mennyit ér a konszernen belül.

Nem sok örömük lehetett a Volkswagen részvényeseinek a dízelbotrány kitörése után, a VW-részvények árfolyama közel 70 százalékot esett a botrány kirobbanása utáni fél évben, és bár azóta volt egy meredekebb emelkedő szakasz, az árfolyam nem emelkedett a korábbi csúcs közelébe, az elmúlt hónapokban pedig újra nyomás alá került. Ebben szerepet játszott, hogy még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés