Előfizetői tartalom

Mérsékelt eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a magyar tőzsde

Portfolio
A Fed kamatdöntését követő támogató jegybanki üzenet hatására az ázsiai tőzsdék emelkedtek ma, az irányadó európai részvényindexek is erősödéssel kezdték a hét negyedik napját, a csütörtöki kereskedés második felére azonban elfogyott a lendület és az európai tőzsdék lefordultak. A tengerentúli tőzsdéken nem volt egyértelmű az irány, az amerikai részvényindexek felemásan teljesítettek a csütörtöki kereskedés első felében, míg a magyar tőzsde mérsékelt eséssel zárta a hét negyedik napját.

2019. január 31. 17:23 Megosztás Mérsékelt eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a BUX Mérsékelt eséssel zárta a csütörtöki kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 7 pontos mínusszal szerdai záróértéke közelében fejezte be a napot, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés