Előfizetői tartalom

Mesterséges intelligenciában erősít az OTT-One

Portfolio
Viszonteladói szerződést írt alá az OTT-One az Asura Vision Ltd. társasággal, amellyel az egész világra kiterjedő kizárólagos viszonteladói jogosultságot szerzett az Asura mesterséges intelligencián alapuló objektumfelismerő rendszerének értékesítésére. Ezt többek között gépjárművek rendszámtábláinak, járművek típusának és fegyverek automatizált felismerésére fejlesztettek ki.

Az OTT-One - amerikai partnere közreműködésével - stratégiai megállapodásokat kötött a fenti technológiák hasznosítására az amerikai T2 Systems, Inc. és Umojo vállalatokkal. Az Indianapolisban, Indiana államban székhellyel rendelkező, 1994 óta működő T2 Systems az USA piacvezető parkolási technológia szolgáltatója, amely az USA parkolási piacának mintegy 25 százalékát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés