Előfizetői tartalom

Miért akarja titkolni az Apple, hogy hány iPhone-t ad el?

Portfolio
Az Apple legutóbbi negyedéves gyorsjelentésében közölte, hogy nem fogja többé részletezni az iPhone, az iPad és a Macintosh értékesítési adatait, mert a volumenadatok már nem a legjobb indikátorai annak, hogy hogyan teljesít a cég. Ennek nem örültek a befektetők, a részvények árfolyama több mint 6 százalékot zuhant a pénteki amerikai kereskedésben.

Az iPhone-üzlet nyereségesebb, mint valaha, de úgy tűnik, hogy az értékesítések elérték a csúcsot, az okostelefon értékesítései már stagnáltak az előző év azonos időszakához képest. A menedzsment azon dolgozik, hogy a cégről alkotott képet átalakítsa, hogy a befektetők ne úgy gondoljanak a vállalatra, mint az iPhone gyártójára. Az elmúlt negyedévekben az iPhone-eladások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés