Előfizetői tartalom

Minden, amit az új magyar tőzsdei cégről tudni érdemes

Portfolio
Ingatlanfejlesztő cég részvényeit regisztrálta tegnap a BÉT az Xtend piacon, ha minden igaz, akkor 90 napon belül megkezdődhet a kereskedés a papírokkal. A GOPD nevű vállalat egyelőre még nem kezdte meg a tevékenységét, ehhez forrásbevonásra van szükség, amit hitelekből, illetve zártkörű részvénykibocsátásból finanszírozna. Bevétele még nincs a cégnek, de idén a tervek szerint 3-4 projektcégben szerezne részesedést akvizíciókkal, tulajdonosi hitelből - derül ki az információs dokumentumból.

Mivel foglalkozik a GOPD?A GOPD-t 2018 májusában alapították és a fő tevékenységi köreként a saját tulajdonú ingatlanok adásvétele van megnevezve. A társaság a tervek szerint az általa létrehozott vagy akvirált projekttársaságokon keresztül telekvásárlásokat hajt végre, majd alvállalkozók közreműködésével megtervezteti az ingatlanokat, gondoskodik a szükséges engedélyekről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés