Előfizetői tartalom

Mínusz 1,5 milliárd dollár - Megérte pedofilozni, Mr. Musk?

Portfolio
Elon Musk besértődött. Ezek a buta thaiföldiek nem használták Musk két cége, a SpaceX és a Boring Company mérnökei által rekordidő alatt megtervezett mentőkapszulát, amivel egy thaiföldi barlangban rekedt gyerekeket lehetett volna kimenteni. Ráadásul a befektetők sem reagáltak jól, tegnap közel 1,5 milliárd dollárt veszített az értékéből a Tesla, a piaci szereplők nem amiatt aggódnak, hogy Musk egyre furcsábban viselkedik, hanem hogy egyre több az olyan sztori, ami elvonja a figyelmét a Teslánál folyó fejlesztésektől.

Hetekig a fél világ lélegzetvisszafojtva figyelte mi történik abban a thaiföldi barlangban, ahol 12 focista gyerek és az edzőjük ragadt, és az esőzések miatt folyamatosan emelkedő vízszint miatt kérdéses volt, hogy egyáltalán élve ki tudják-e hozni őket a föld alatti üregekből. A sztori óriási médiafigyelmet kapott, amire még rátett egy lapáttal, hogy Elon Musk, a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés