Előfizetői tartalom

Mit tud egy közel 1 millió forintos tévé? - Leteszteltük

Portfolio
Az LG már évekkel ezelőtt felismerte, hogy az OLED-technológia olyan, amire érdemes erőforrásokat áldozni. Erőfeszítéseinek egyik legújabb szüleménye a 4K-s HDR OLED televíziója, amiből egy példányt volt szerencsénk tesztelni. A dizájn "légies", a kép gyönyörű, a Netflix 4K-s sorozatai igazán élvezetesek és a 4K-képes játékkonzolokban is nagy potenciál van a közel 750 ezer forintért már megvásárolható 165 centiméteres smart TV-n.

Az LG 4K HDR OLED smart televízió (OLED65E8PLA) főbb jellemzői: 65 colos (165 cm) és 55 colos (139 cm) méretben kapható falra szerelhető a kijelzőt több mint 8 millió önállóan vezérelt képpont alkotja, az egyénileg vezérelt pixelek képesek egyenként szabályozni, vagy akár kikapcsolni a fényerejüket a képfelbontás 3840 X 2160 pixel Alpha 9 Intelligens Processzort kapott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés