Módosították a SET Group jegyzett tőkéjét

2018. május 15. 13:15    
nyomtatás
 
A SET Group igazgatótanácsa a 2018. március 29. napján közzétett zártkörű tőkeemeléshez kapcsolódóan arról tájékoztatta a befektetőket, hogy a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 2018. május 14.-én 855,5 millió forintra módosította a társaság jegyzett tőkéjét.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


A Set Group jegyzett tőkéje korábban 805,5 millió forint volt, ez az érték változott a tőkeemelést követően most 855,5 millió forintra. A lépést követően a részvények névértéke nem változott, az továbbra is 100 forint, darabszámuk viszont 8 555 000 darabra változott.

A Set Group árfolyama 0,7 százalékot erősödött a hétfői záráshoz képest, így jelenleg 272 forintot ér egy részvény.

Módosították a SET Group jegyzett tőkéjét(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium