Módosul a Mol munkavállalói részvényprogramja

2018. december 6. 08:29  english version   
nyomtatás
 
A Mol igazgatósága arról döntött, hogy a 2018 novemberében módosított, a Munkavállalói Résztulajdonosi Programról szóló 1992. évi XLIV. törvénynek való megfelelés érdekében megváltoztatja a Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezet finanszírozási folyamatát.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A vezetők javadalmazásának mértéke nem változik, azonban a Mol a javadalmazási politikák alapján várható juttatásokat jelentősen meghaladó mennyiségű részvényt fog átruházni a Munkavállalói Résztulajdonosi Program Szervezet részére, hogy biztosítsa a későbbi részvényjuttatások fedezetét.

Ennek megfelelően a Mol várhatóan 6 211 663 darab "A" sorozatú Mol-törzsrészvényt fog átruházni a szervezet részére 2019 első negyedévének végéig. A tényleges átruházás időpontjáról és mennyiségéről az átruházás napján a Mol tájékoztatja a piaci szereplőket.

Módosul a Mol munkavállalói részvényprogramja


(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium