FONTOS A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán
 
Előfizetői tartalom

Morgan Stanley: további nagy esés jöhet a tőzsdéken

Portfolio
Mike Wilson, a Morgan Stanley amerikai részvénystratégája egy interjúban azt mondta, hogy sem az amerikai jegybank, sem az amerikai kormány nem tudja megmenteni a piacokat, sem a Fed, sem Trump nem tud gyorsan olyan döntéseket hozni, amelyek megnyugtatnák a befektetőket sem a Fed Put, sem a Trump Put nem releváns már.

A stratéga szerint a Fed Put akkor futott ki, amikor az amerikai jegybank kamatot vágott, ugyanis a piacokat hónapokon keresztül az hajtotta felfelé, hogy az amerikai jegybank kamatot vág majd, ez azonban már bekövetkezett, a további kamatvágásoknak már nem lesz akkora hatása. Wilson szerint a piacok általában jól reagálnak arra, amikor a jegybank szünetet tart egy kamatciklusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés