Előfizetői tartalom

Most kiderül, hogy tényleg olyan nagy-e a baj a techcégeknél

Portfolio
Teljes gőzre kapcsol a héten a jelentési szezon, az S&P 500 vállalatai közül 113, a Dow 30 részvénye közül pedig 13 publikálja a napokban a negyedik negyedéves számait. Köztük az olyan technológiai óriások, mint az Apple, a Facebook, a Microsoft, vagy az Amazon. Megnéztük, hogy melyik techcégnél mire számíthatunk és hogy mire kell figyelni a gyorsjelentésben.

AppleA technológiai behemótok közül elsőként az Apple teszi közzé negyedik negyedéves számait, az iPhone gyártója kedden, az amerikai tőzsde zárása után publikálja eredményeit. Kérdés, hogy mekkora meglepetést tud majd okozni a társaság még annak fényében, hogy egy január eleji warninggal alaposan letörte a várakozásokat. Az Apple az évet azzal a bejelentéssel indította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés