Előfizetői tartalom

Mozgalmas napok előtt állhat az OTP, míg a Mol ismét emelkedhet

Portfolio
Az elmúlt héten látott eladói hullám a Mol és az OTP részvényeit sem kímélte, a technikai kép alapján az OTP számára ismét mozgalmasan alakulhat majd az elkövetkező időszak, míg a Mol előtt továbbra is nyitva áll az emelkedés lehetősége. Összeszedtük, hogy a hazai blue chipek grafikonjai alapján mire érdemes figyelni az elkövetkező napok folyamán.

MolA Mol június óta egy emelkedő trendcsatornában halad felfelé, az elmúlt hetekben az árfolyam kétszer is megtesztelte a csatorna felső trendvonalát, áttörnie azt azonban nem sikerült. A csütörtöki kereskedésben az árfolyam réssel esett, majd a hét utolsó napján már a rés visszatöltésével próbálkozott meg az árfolyam. Amennyiben az emelkedés folytatódik, a Mol a 2990...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés