Előfizetői tartalom

Brutális fizetések várják a dolgozókat az Amazon új központjaiban

Portfolio
150 ezer dollár feletti éves fizetés is várhat az Amazon új központjaiban dolgozóira, ami mintegy két és félszerese az adott területek átlagkereseteinek. Ezek az állások persze vezetői vagy magas képzettséget igénylő pozíciókra szólnak, adózni is kell még, na meg a helyi árszínvonal sem a magyarhoz hasonlít, de a bruttó 3,5 millió forintnak megfelelő havi bér azért így sem hangzik rosszul.

Az már régebben eldőlt, hogy a kiskereskedelmi óriás nem képes az expanziójához elegendő méretű egyetlen nagy központot felhúzni, az pedig a hét elején derült ki, hogy a két helyszín a virginiai Arlington, illetve Long Island. Így, hogy két új központ is lesz, nem is fognak sokan dolgozni ott: alig több, mint 25 ezer fő lesz a létszám - főhadiszállásonként. A CNBC utánanézett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés