Előfizetői tartalom

Figyelmeztető sztrájk lehet szerdán a légiforgalmi irányítóknál

Portfolio
Kétórás figyelmeztető sztrájkot tart a szakszervezet a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt-nél szerdán, ha addig nem születik megállapodás a felek között, a munkabeszüntetés a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér induló és érkező forgalmát, valamint a Magyarország felett átrepülő forgalmat is érintheti, kisebb késéseket eredményezhet - közölte a társaság az MTI megkeresésére.

Kiss Anita szóvivő tájékoztatása szerint a távol- és közelkörzeti, valamint torony irányítókat képviselő CONTROL Magyar Légiforgalmi Irányítók Szakszervezete hirdetett sztrájkot, velük folynak a tárgyalások. Amennyiben ezek sikertelenül zárulnak, úgy szerdán két órán keresztül lesz munkabeszüntetés - tette hozzá. Az európai légiforgalmi áramlásszervező Eurocontrol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés