Előfizetői tartalom

Musk komoly titkot árulhatott el dühében, miközben kiosztotta az Economistot

Portfolio
Elon Musk kemény kommentárt fűzött hozzá az Economist egyik cikkéhez a Twitteren, amelyben arról írtak, hogy az amerikai elektromosautó-gyártónál hamarosan újabb tőkeemelést hajthatnak végre. A Tesla vezére amellett, hogy kiosztotta a lapot, egy nagyon érdekes információt is megosztott a világgal, cége sokkal korábban válhat nyereségessé, mint azt a piacon gondolják.

Van, amikor Musk személyesen szól beNemrég az Economist is megírta, hogy a Jefferies elemzői szerint a Tesla még az idén 2,5-3 milliárd dolláros friss forrás bevonására kényszerülhet annak érdekében, hogy finanszírozni tudja a Model 3 gyártásának felfuttatását. Ezzel a véleményükkel egyébként nincsenek egyedül, kicsivel korábban a Moody's is azt vetítette előre, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés