Előfizetői tartalom

Nagy baj nincs, de a Renault azért diszkréten figyelmeztette befektetőit

Portfolio
Hiába adott el több autót a Renault globálisan a harmadik negyedévben, több tényező együttes hatására csökkent az autógyártó árbevétele, ráadásul a menedzsment szerint a korábban várt 5 százalékos növekedés helyett, csupán 2 százalékkal nőhetnek az autóeladásaik Kínában. A befektetők adták a Renault papírjait kedden.

Hiába nőttek az eladások - Csökkent az árbevételA Renault több mint 891 ezer autót értékesített globálisan a harmadik negyedévben, amely közel 3 százalékos növekedést jelentett az előző év azonos időszakához képest. Az egyes régiók közül Európa (+8,6%) és Ázsia (+72%) teljesített a legjobban, míg az eurázsiai (-5,6%) és az amerikai (-24,4%) régiók autópiacain visszaesett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés