Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül a Tesco Magyarországon

Portfolio
A Tesco ma bejelentette, hogy új közép-európai üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten. A döntéssel a Tesco közép-európai működésének támogatására több száz új munkahelyet teremt Magyarországon. A Tesco Business Services szolgáltatóközpont várhatóan 2019 elején kezdi meg működését - olvasható a társaság közleményében.

Tesco ma bejelentette, hogy közép-európai piacai - Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia - támogatására üzleti szolgáltatóközpontot hoz létre Budapesten. A Budapesten, a Váci úti Tesco irodában nyíló Business Services szolgáltatóközpont szolgáltatóközpontban bérszámfejtés és munkaügyi adminisztráció, termékadminisztráció, ügyfélszolgálat területeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés