Előfizetői tartalom

Nagy eséssel zárta a hét harmadik napját az Est Media

Portfolio
Az irányadó európai részvényindexek felemásan teljesítettek ma, a hangulatra Donald Trump Twitter-üzenetei is árnyékot vethettek, miután az amerikai elnök új Kína-fenyegetéssel állt elő. A befektetők egy része alighanem várakozó álláspontra helyezkedett a Fed ma esti kamatdöntése előtt. A magyar tőzsde lejjebb került, a BUX végül mérsékelt mínuszban zárta a napot, míg az Est Media részvényei nagy eséssel zártak, a befektetők valószínűleg profitot realizálhattak a társaság tegnapi bejelentése után.

2019. július 31. 17:09 Megosztás Nagy eséssel zárta a napot az Est Media Eséssel zárta a hét harmadik napját a magyar tőzsde, a BUX 76 pontos mínusz mellett 0,2 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek felemásan teljesítettek. Az OTP 0,8 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés