Előfizetői tartalom

Nagy lökést adhat ma a Wal-Mart a Dow indexnek

Portfolio
Kilőtt a Wal-Mart árfolyama a nyitás előtti kereskedésben azt követően, hogy a társaság közzétette negyedéves gyorsjelentését. Az árfolyam 10 százalékos pluszba ugrott, ha így nyit a papír, csak a Wal-Mart részvénye 60 ponttal emelheti meg a Dow indexet. Az amerikai kiskereskedelmi óriás amerikai értékesítései 10 éve nem látott mértékben nőttek és az e-kereskedelmi értékesítések is megugrottak, ami jó hír a karácsonyi szezonhoz közeledve.

A Wal-Mart főbb negyedéves számai: 128 milliárd dolláros bevételt ért el a Wal-Mart a július végén zárult negyedévben, 3,8 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában, az elemzők 126 milliárd dollárt vártak a devizaárfolyamok alakulása kismértékben segítette a céget, konstans devizaárfolyamok mellett 3,6 százalékkal emelkedett volna a bevétel az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés