Előfizetői tartalom

Nagy tételben kölcsönadták a FuturAqua részvényeit

Portfolio
A FuturAqua Nyrt. ma arról tájékoztatta a Budapesti Értéktőzsdén a nyilvánosságot, hogy a FORRÁS Nyrt. lényeges részvénytranzakciót bonyolított le és ezért a szavazati küszöbértékeknél is fontos fejlemény történt. Egy másik közleményben arról is tájékoztatott a FuturAqua Nyrt., hogy "a Pécsi Törvényszék Cégbírósága bejegyezte a cégjegyzékbe a Társaság 2018. január 24-én elhatározott alaptőke-emelését".

A BÉT-en megjelent közlemény szerint a FuturAqua Nyrt. tájékoztatása így szól:A FORRÁS Nyrt. társaságunknak megküldött tájékoztatása alapján 660.000 darab FUTURAQUA Nyrt törzsrészvényt (ISIN: HU0000107362) adott át részvény-kölcsönadási szerződéssel a KÁRRO Befektetési és Vagyonkezelő Kft részére, ennek eredményeként részvényállománya 3.474.379 darabra csökkent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés