FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Nagyon csúnya napnak néz elébe a Google anyacége

Portfolio
Zuhant az Google anyavállalata, az Alphabet árfolyama tegnap, a zárás utáni kereskedésben azt követően, hogy a társaság közzétette első negyedéves eredményeit. A bevétel elmaradt az elemzői várakozásoktól és a növekedési ütem lassult, a profit pedig esett a negyedévben az Európai Bizottság 1,7 milliárd dolláros bírsága után. Az egyszeri tételektől tisztított profit felülmúlta az elemzői várakozásokat, ez mégsem volt elég ahhoz, hogy megnyugtassa a befektetőket.

A medve nem játék - Így készülj fel a részvénypiacok esésére Május 13-án Portfolio befektetői klub a magyar részvénypiac kilátásairól! Jelentkezz most: Információ és jelentkezés A bevételek36,4 milliárd dolláros bevétellel zárta a január-márciusi negyedévet az Alphabet, ami 17 százalékos növekedésnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés