Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett az olajár az OPEC-találkozó előtt

Portfolio
A Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) és más olajtermelő országok képviselőinek kétnapos ülésén a résztvevők a kőolajkitermelés csökkentési megállapodás kiterjesztéséről határozhatnak majd. A hétvégén Vlagyimir Putyin arról beszélt, hogy Szaúd-Arábiával egyeztetve arról állapodtak meg, hogy a jelenleg érvényben lévő, napi 1,2 millió hordós kitermelés-csökkentést hat vagy kilenc hónappal hosszabbíthatják meg.

Emelkedik az olaj ára hétfő délelőtt, miután a befektetők a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) és más olajtermelő országok képviselői a ma kezdődő, két napos bécsi találkozójára figyelnek, amelyen a résztvevők a kőolajkitermelés csökkentési megállapodás meghosszabbításáról határozhatnak. Az orosz elnök a hétvégén bejelentette, hogy Szaúd-Arábiával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés