Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett szerdán az OTP és a Mol

Portfolio
A tengerentúli tőzsdék keddi emelkedése után a távol-keleti börzék is erősödtek a hét harmadik napján, majd az európai tőzsdék is mérsékelt emelkedéssel indították a szerdai kereskedést. A délelőtt második felében azonban az elolvadtak az enyhe pluszok, a kontinens börzéi a keddi záróértékeik közelében ingadoztak, délután azonban ismét emelkedést mutattak az európai tőzsdék, a hazai börze pedig emelkedéssel zárta a szerdai napot, jól teljesítettek az OTP és a Mol részvényei is.

2018. április 18. 17:13 Megosztás Nagyot emelkedett szerdán az OTP és a Mol is A szerdai kereskedés első felének oldalazása után emelkedni kezdett a magyar tőzsde, majd a piaczárás felé közeledve újabb vevői hullám érkezett, a BUX végül 12 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés