Előfizetői tartalom

Nagyot esett ma a Richter, az Est Media viszont ismét szárnyalt

Portfolio
Az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa ezúttal nem rontotta tovább a részvénypiacok hangulatát, az európai börzék felfelé kapaszkodtak a hétfői kereskedésben, a magyar tőzsdén azonban a hétfői zárás felé közeledve elfogyott a lendület. A blue chipek közül különösen rossz napja a van a Richternek, a gyógyszergyártó papírjai 2,1 százalékkal kerültek lejjebb, s míg az Appeninn számára is gyengén indul a hét, az Est Media részvényei jelentős emelkedéssel indították a hétfői napot.

Az USA és Kína kereskedelmi háborújával kapcsolatos aggodalmak ezúttal nem fokozódtak tovább, az ázsiai kereskedés után az európai börzéken is eladók kerekedtek felül a hét első napján. Bár a magyar tőzsde is emelkedéssel kezdte a napot, a délután második felére azonban elfogyott a lendület, és a BUX index 94 pontos mínusz mellett közel 0,3 százalékkal került lejjebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés