Előfizetői tartalom

Nagyot esett ma az OTP, a Richter azonban emelkedik

Portfolio
Lefordultak az európai tőzsdék szerdán, míg a magyar tőzsdén is az eladók ragadták magukhoz az irányítást, a nagyot eső OTP egyre távolabb kerül a 10 000 forintos szinttől, míg az Opus hatalmasat esett ma. A Richter azonban emelkedik, a gyógyszergyártó részvényei számára a hét második fele tartogathat jelentős izgalmakat, mindemellett a Graphisoft Park papírjai is mozgalmas napot tudhatnak maguk mögött.

Bár a szerdai kereskedés emelkedéssel indult az európai börzéken, a kontinens tőzsdéi eladói nyomás alá kerültek a nap második felében, miután a piaci szereplőket az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa mellett a török krízis aggasztotta. A szerdai nap folyamán irányadó kockázatkerülés közepette a befektetők adták az alapanyag-kapcsolt cégek részvényeit, míg a feltörekvő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés