Előfizetői tartalom

Nagyot estek az európai autóipari beszállítók részvényei

Portfolio
Nagyot estek ma az európai autóipari beszállítók és az autógyártók részvényei, miután az európai uniós miniszterek végül megállapodtak az új autók szén-dioxid kibocsátásának csökkentéséről, amely az előzetes megállapodás alapján további terhet jelenthet majd az iparág résztvevői számára. Mindemellett különösen rosszul teljesítettek ma a Hella papírjai, miután a német autóipari beszállító részvényeire egy elemzői célárcsökkentés is érkezett.

Esnek az európai autógyártók részvényei, mindemellett az autóipari beszállítók papírjai is szenvednek szerdán, miután a piaci szereplők rosszul fogadták az európai uniós szakminiszterek által hozott döntést, amelynek értelmében 2030-ra 35 százalékkal kellene majd leszorítani az új autók szén-dioxid-kibocsátását a 2021-re előirányzott értékekhez képest. A most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés