Előfizetői tartalom

Szárnyalt az OTP

Portfolio
Vegyesen teljesítettek az ázsiai tőzsdék kedden, a kínai börzék azonban felfelé kapaszkodtak ma, az európai tőzsdék is emelkednek, miután a befektetők kedvezően fogadták azon beszámolókat, amelyek szerint a kínai alelnök telefonon egyeztetett az amerikai pénzügyminiszterrel. A DAX kétéves mélypontjáról pattant fel, a magyar tőzsde is emelkedett, a hazai blue chipek közül az OTP teljesített a legjobban, a bankpapír 3,5 százalékos szárnyalással búcsúzott a hét második napjától.

2018. december 11. 17:23 Megosztás Emelkedett a BUX, szárnyalt az OTP Felpattantak az európai tőzsdék kedden, a hangulatot többek között az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos félelmek átmeneti enyhülése javította. Az európai börzék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés