Előfizetői tartalom

Amerikának is kijutott a pofonból

Portfolio
Sok rossz hír összejött a szerdai kereskedésben, a hirtelen kialakult pánikszerű hangulat következtében az európai és az amerikai tőzsdék is látványos eladási hullám söpört végig. Az amerikai részvénypiacok csak a zárás felé tértek magukhoz valamennyire. A befektetők aggódnak a növekedési kilátások miatt.Fontosabb részletek Gyenge amerikai makroadatok érkeztek ma, ez gyorsította fel az esést Már megint a görögök miatt kell aggódni: az ország kilépne az IMF-programból, ez a befektetők szerint még korai lenne, adják a részvényeket, az állampapírhozamok meredeken emelkednek Az európai tőzsdék 1-2 százalékot estek, a görög tőzsde viszont 10 százalékos mínuszban is állt A globális növekedési kilátások romlása miatt adják a nyersanyagokat, zuhan az olaj ára is, viszont emelkedik a menekülő terméknek tartott arany és ezüst árfolyama Az elmúlt napok tőzsdei esésének okai: gyorsjelentések előtti bizonytalanság, az Ebola terjedése, romló európai és kínai konjunktúra folyamatok, csalódást okozott az EKB, hamarosan véget ér a QE3, banki stresszteszt-vizsgálatokkal kapcsolatos bizonytalanságok, amerikai kamatemelési várakozásokkal kapcsolatos bizonytalanságok, technikai tényezők (több fontos részvényindexben megtört a hosszútávú trend)

2014. október 15. 23:16 Megosztás A Google szépített Az új Nexus 6 okostelefont, az új Nexus 9 táblagépet valamint a Nexus Player konzolt bemutató Google is jól teljesített a záráshoz közeledve. Napi mélypontjához képest 10 dollárral került feljebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés