FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Napelem mint nyugdíj-kiegészítés, avagy milyen lesz a jövő magyar energiaellátása?

Portfolio
A magyar energiaellátás jövőjével kapcsolatban számos kérdés vetül fel; folytatódhat-e a megújulók terjedésének jelenlegi trendje; vagy hogy hogyan alakulnak a villamosenergia-kereskedelmi árak és a szén-dioxid kibocsátási költségek. A következő 3-4 év olyan nagy tehnológiai és egyéb változásokat hozhat, amely körülmények között rendkívül nehéz a távolabbi jövőt előre látni vagy megtervezni az energiaszektorban. Ráadásul az egységesülő európai energiapiacra tekintettel nem is feltétlen csak a határokon belüli kapacitások és egyéb beruházások szerepe vizsgálandó annak a kérdésnek a megválaszolásához, hogy milyen lehet Magyarország energiamixe húsz év múlva - hangzott el a Portfolio konferenciájának hasonló című panelbeszélgetésében.

Óvatosan a szabálymódosítással!Sok irányban nyitott még a magyar villamos energia rendszer jövőképe - mondta Grabner Péter, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal energetikáért felelős elnökhelyettese a Portfolio Clean Energy & Disruptive Trends könferenciájának "Milyen lehet a magyar energiamix 20 év múlva?" című panelbeszélgetésben. Nagyon izgalmas jövő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés