Előfizetői tartalom

Naperőművek üzemeltetését vette át a Photon

Portfolio
Az amszterdami székhelyű Photon Energy N.V. magyarországi üzemeltetési és karbantartási leányvállalata 15 évre szóló megállapodást írt alá 28 darab jelenleg épülő naperőmű üzemeltetésére és karbantartására, melyeknek termelési kapacitása 15,3 MWp. A megállapodás a cégcsoport Magyarországi naperőmű üzemeltetési és karbantartási (O&M) üzletágát 26,8 MWp kapacitásúra növeli, ezáltal Magyarország lesz a cégcsoport második legnagyobb üzemeltetési és karbantartási piaca.

A magyar leányvállalat, a Photon Energy Operations HU Kft. által üzemeltetendő 28 naperőmű Monorierdőn található Monor város környékén, és várhatóan 2019 első negyedévének végétől kezdődően fognak működni. Ezek mellett a Photon Energy nyolc saját tulajdonú naperőmű építését is tervezi a területen 2019 közepére. Georg Hotar, a Photon Energy vezérigazgatója szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés