Előfizetői tartalom

Nem bírja a versenyt az Amazonnal az Oracle

Portfolio
Gyengélkedik a felhő üzletág az Oracle-nél - derül ki a társaság tegnap zárás után közzétett gyorsjelentéséből. A hírre a társaság részvényei közel 7 százalékot estek a zárás utáni kereskedésben. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak idén 30 százalékot szárnyalt az árfolyam, mert a befektetők abban bíztak, hogy a cloud felé tolódás kifizetődik.

6,2 százalékkal nőtt az Oracle bevétele a november 30-án zárult második negyedévében, 9,63 milliárd dolláros bevételt ért el a cég, ami az elemzői várakozásoknál valamivel jobb lett, a Thomson Reuters konszenzusa szerint ugyanis 9,57 milliárd dolláros bevételre számítottak az elemzők a cloud-üzletág bevétele 44 százalékkal emelkedett a lezárt negyedévben, a hagyományos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés